TAKK alle supportere.

Så er sesongen snart på hell, og når dette skrives vites ikke søndagens resultat.  For en sesong det har vært.  Her har hele følelsespektere fått virkelig prøvd seg., fra Tro, Håp og Kjærlighet, til byen og laget vi er så indelig glad i.  Fra optimisme til pessimisme. Nå er vi mer nervøs enn noen gang., men med et stort diger rødt hjerte for laget uansett hva som en skjer på søndag. Plankehaugen er der, og skal støtte gutta.  

Av: Torill Mangrud

Men så idag, var vi med på årets råeste aksjon. Oransje skjerf aksjon, et samarbeid med Kirkens Bysmisjon, som forsåvidt kom litt sent i gang.. Men på 3 uker, klarte FFK familien, Plankehaugen Familien, med venner av venner og venners venner, til strikkeklubber og arbeidskollegaer, klarte vi på 3 uker å produsere 160 skjerf.  Det er bare helt fantastisk rått!.  Tusen tusen takk til alle dere som har strikket. Jeg vet det ligger kjærlighet bak hver eneste maske. 

  Fott: Torill Mangrud

Kirkens Bymisjon 1.nov 2017                                                        Ludvig Begby, Håvard G. Jensen og Edvard Skagestad 

Idag var vi å delte ut kaffe, pepperkaker og skjerf i sentrum. Vi var en stor gjeng som møttes først hos Kirkens Bymisjon sine lokaler, før vi var ute i sentrum, hang opp skjerf, delte ut varm kaffe, og slo av en prat. Det var en meget hyggelig gest.  Dette gjør vi gjerne igjen. 

  Foto: Torill Mangrud

Oransje skjerf 

  • - Vi kaller det oransje skjerfet for Norges varmeste skjerf. Vi ønsker et varmt og inkluderende samfunn i en førjulstid som er tung for mange. Når du tar på deg det oransje skjerfet blir du ikke bare fysisk varm, men du signaliserer også at du er for et varmere samfunn, sier Per Christian Skauen i Kirkens Bymisjon.
  • - Skjerfdugnaden har vært helt fantastisk, det er som å ri på en bølge av entusiasme og engasjementet, fremholder Lasse Imrik. I Fredrikstad dobler vi utrolig nok antall skjerf sammenlignet med i fjor. Eksempler på bidragsytere er Britannia Aktiv i Fredrikstad Kommune, strikkeklubben på Himmelfjell, FFK og Plankehaugen, Gjensidige, FBK, skoleelever fra flere skoler i distriktet, og masse privatpersoner og foreninger i og utenfor Kirkens Bymisjon.

«GLED EN som gruer seg til jul» er også en SMS-innsamling. Ved å sende GLEDE til 2490 gir man kr. 80,- i støtte til dette arbeidet via SMS.

 

Så til Søndag, og årets siste Seriekamp.

La nervene ligge igjen hjemme.. Kom på Stadion og Hei frem alt du kan på gutta, på FFK. 

De trenger oss mer enn noen gang. La oss vise *BP* at er det noe vi kan, så er det å skape stemning på tribunen.  Kom å hver *Den 12 Mann* 

Plankehaugen vet hva et entusiastisk hjemmepublikum betyr og har mandag valgt å kjøpe fri alle billettene på ståfeltet, det betyr gratis inngang for alle som ønsker å heie sammen med Plankehaugen og Supras!

Billetter fås på kampdag ved inngang 8. 

 

 

Vil òg rette en STOR TAKK til alle dere som har vært med oss på turer i 2017.

For en fantastisk god gjeng dere er. For et Samhold, for en Familie. 

Dere er alle unike. Tusen takk. 

 

 ELITESPONSOR
 

 

Gullsponsor

 

 

 

Sølvsponsor

 

skadeoglakk xl bygg knatterudfjellet trelast
sparebank1

DA logo 1

 

 

 

 

 

Bronsesponsor

 

 

Handyman torvbyen bravida

 

 

slevikelektriske

 

 

 
   

Ørebekk