Henning Forsberg æresmedlem nr 15.

 

Det har skjedd så mye på banen og rundt klubben vår i år at mot slutten av sesongen har vi helt glemt å få frem noe veldig hyggelig og positivt som har skjedd i Plankehaugen.

 Av Torill Mangrud 

Vi har i år valgt å dele ut 2 æresmedlemskap.Det første delte vi med dere tidligere i år. Æresmedlem nummer 2 i 2017 er Henning Forsberg. Æresmedlemskapet fikk han utdelt under en hyggelig middag med Plankehaugen styret nær sin 70 års dag. Dette er på bakgrunn av hans engasjement for både Plankehaugen og FFK opp igjennom tidene.

Henning Forsberg har i mange vært en god bidragsyter for Plankehaugen. De fleste av oss husker da han gikk inn på indre bane på Gamle stadion ( 2004) og sponset oss.

Av æresmedlemmer er Henning nå nr 15 i rekken. Det var en stolt Æresmedlem som tok i mot styret på O`Learys tidlig høst.Der han fortalte historier fra sitt engasjement både for FFK og Supporterklubben. Han var ikke av den som ville ha så mye ros selv, men heller gi ros til alle supportene i byen, som i en årrekke har slått ring om FFK.

Henning Forsberg har siden 2004 vært medlem av Plankehaugen. Han har i en årrekke tilført midler til Plankehaugen supporterklubb. Vi takker deg for alt du har gjort for oss så langt å gleder oss til videre samarbeid med deg.

Leder Bjørn Thon overrakte det synlige beviset; Æresmedlemskaps Diplomet og kopp.

 ELITESPONSOR
 

 

Gullsponsor

 

 

 

Sølvsponsor

 

skadeoglakk xl bygg knatterudfjellet trelast
sparebank1

DA logo 1

 

 

 

 

 

Bronsesponsor

 

 

Handyman torvbyen bravida

 

 

slevikelektriske

 

 

 
   

Ørebekk