Plankehaugens tur til Narvik.

Fredag gikk 50 forventningsfulle supportere på bussen i Fredrikstad, med det for øye å heie frem guttane våre. 1649,6 km èn vei. Vi skulle til Narvik.To sjåfører var vel like spente på turen som oss andre. Bussen ble lastet til randen av mat, drikke, gevinster, bagasje, flagg og masse godt humør. 

Bussen rullet inn i Sverige, timene gikk fort, men likevel sakte. Stopp, med mange tissepauser, og bytting av sjåfører.Det ble etter hvert mange stopp, de skulle være korte med innlagte litt lengre stopp. Men når man endelig fant en bensinstasjon som var åpen, blir det kø på toalettene. Minuttene gikk, og ble til timer. Tiden gikk fort uansett, vi skulle da finne en større sted å stoppe sånn at vi fikk grillet noe av maten vi hadde fått med oss.

Omsider etter en god stunds kjøring , fant vi en stor nok rasteplass. Der ble det et mat-gilde av de sjeldne. Grillpølser, karbonader, fiskekaker, lomper og brød. Ja det gikk ned i de 50 flotte supportene som bare gledet seg til å komme frem. For alle var skrubbsultne nå etter mange timer i bussen med høy og god stemning.

Vi ankommer Narvik kl. 2000 lørdagskveld, 27 timer i bussen, puh en lettelse å komme frem. Hotellet er kjempe fint og vi var spredt rundt på hele hotellet, det er 16 etasjer i dette nydelige hotellet. Alle gikk for å få seg en matbit utpå kvelden, noe her og andre der. Det ble tidlig kvelden denne lørdagen, de aller fleste var slitne etter den lange bussturen.

 

Opp og hopp på kampdagen, noe var spreke før frokost, andre ikke før langt utpå dagen. Vi entret Trappa sportsbar og farget den i FFK sine ånd og farger. Turen gikk videre til stadion, hvor Mjølner hadde reklamert med årets storkamp, med mål om 1 000 tilskuere, etter opptelling ble det bare 553 betalende tilskuere på stadion denne dagen. FFK supporterne ” Plankehaugen” eide stadion fra kampstart til slutt.

 

 

4 supportere feiga ut og tok flyet hjem, de leverte gutta på stadion, og 3 poeng ble med bussen hele veien hjem. Turen i bussen hjem tok enda en timer lenger enn turen oppover, årsaken til dette er ukjent det referent ikke var tilstede i bussen på vei tilbake. Ved ankomst Fredrikstad ble Jan Vinsand hedret med blomster og gode ord fra FFK spillerne, dette ved Thomas Rekdal. Yngste deltager på turen var William på 9 år, han kunne fortelle at en uke i Syden er kjedelig i forhold til en helg med plankehaugen i buss.

Tusen takk for en fantastisk reise og opplevelse, med god supportere.  

Tusen takk til alle sponsorer for at denne turen kunne gjennomføres..

 Disse har sponset oss med økonomiske misler.  Disse sponset oss med gaver og mat . Tusen takk alle sammen 

 

 Foto og repotasje: Torill T Mangrud

 ELITESPONSOR
 

 

Gullsponsor

 

 

 

Sølvsponsor

 

skadeoglakk xl bygg knatterudfjellet trelast
sparebank1

DA logo 1

 

 

 

 

 

Bronsesponsor

 

 

Handyman torvbyen bravida

 

 

slevikelektriske

 

 

 
   

Ørebekk