Da Arne kom til Plankehaugen.

Avreise PH Stavanger2

Etter 3 strake seiere med FFK var det på tide å få hyllet Arne Erlandsen.

Ca 40 personer hadde tatt turen fra Fredrikstad til Stavanger. Målet var å heie frem FFK guttane på kampen mot Bryne

Det ble en kamp mot klokka i 2 omgang, da FFK ledet 3-0 til pause, og Bryne kom sterk tilbake. De fikk inn 2 mål og FFK ingen. Men da dommeren blåste i fløyta og sluttresultatet viste at FFK tok sin 3 seier på rad med Arne som hovedtrener, var det på tide å gi han en hyllest.

Arne E

 

Det var ikke bare bare, for Arne Erlandsen er en mann som ikke tenker på supportene på den måten. Han tenker på jobben sin, prestasjoner på banen, taktikk og spillerene. Etter kampen var det to ildsjeler fra Plankehaugen  som ønsket å få Arne i tale fra garderoben, de ville hylle han sammen med supporterene som sto litt lengre unna å ventet. 

 

Etter noen minutter kommer Arne sammen med ildsjelene mot bussen og oss. Han ble hyllet hele veien frem, må si at det var mange som da hadde tårer i øyekroken. 

 

Gruppebilde fra turen var jo allerede tatt, men det var bare å finne frem kamera igjen, å få han med på nytt bilde. 

Arne E PH

 

 

Arne Erlandsen er en mann med få ord, men at han satte pris på vårt engasement og støtte, det viste han. Han hadde aldri i sitt trenerliv vært borte og takket supporterne for den jobben de gjør på tribunen. Men så har han aldri møtt Plankehaugen.!                                           Han skjønte det fort at her måtte han bli bedre, mye bedre, og skulle heretter gjøre alt han kunne for å møte/takk oss etter kamper. 

 

 

Når Plankehaugen er på tur, så er vi på tur. Til Stavanger tok vi en avstikker fra veien og ned til det sydligste punktet i Norge, Lindesnes fyr.Noen kom seg til fyret, noen tok et bad i sjøen og noen fikk strekt godt på bena: alle fikk grillpølser. 

Vel fremme i Stavanger ble det igjen tid for mat, og da var det ikke mange minuttene før vi var i sentrum. bare det å oppleve Stavanger en lørdagskveld/natt når temperaturen lå på 18-19 grader var for mange et eventyr. Stavanger er en flott by på sommeren, med store og små båter langs kaia, yrende folkeliv, tomme gater, flotte butikkvinduer, brosteinsgater og bakker opp og bakker ned. 

Kampadagen var vi invitert til forspill på B-gjengens sin kro i Bryne før kamp. Der var Plankehaugen i flertall. På stadion var det nok fler av Bryne supportere, men de hørte vi ikke. 

Avreise FFK Stavanger

 

Når kampen var over, puttet vi de 3 poengene i boksen i bussen og der skulle dem ligge til vi kom hjem.

 

Mandag var hjem etter frokost. Bussen fylles opp, med mindre bagasje men i kjempehumør. Et lite stopp for nedkjøling måtte til også på hjemveien; Grimstad var stedet da.

Vel hjemme med 3 poeng ønsket vi alle en god ferie, frem til neste tur. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen og høstsesongen. Trua på laget er på plass og ikke minst med Arne på laget både for FFK og Plankehaugen er vi alle optimister.

 

 

Avreise PH Stavanger

GOD SOMMER

 ELITESPONSOR
 

 

Gullsponsor

 

 

 

Sølvsponsor

 

skadeoglakk xl bygg knatterudfjellet trelast
sparebank1

DA logo 1

 

 

 

 

 

Bronsesponsor

 

 

Handyman torvbyen bravida

 

 

slevikelektriske

 

 

 
   

Ørebekk