Bli sponsor

Hjelp oss å støtte FFK! Plankehaugen kan som stort sett alle andre organisasjoner, ikke drives uten penger. Vi setter stor pris på alle som har sponset oss så langt, men det betyr ikke at vi ikke trenger flere sponsorer. Hvis du eller noen du kjenner, for eksempel sjefen din, har lyst til å sponse oss enten med penger eller relevante varer eller tjenester, så hadde det vært strålende!

Jo mer midler vi har til disposisjon, jo mer kan vi gjøre for å skape et godt supportermiljø rundt klubben i våre hjerter. Og et godt supportermiljø vil tjene både klubben og byen. Ingen er vel i tvil om hva Klanen betyr for Vålerenga! Selv om vi vanskelig kan bli like store, så kan kvaliteten på det vi gjør bli like god bare i mindre skala. Ved å støtte oss økonomisk, kan du hjelpe oss et stykke på vei mot det målet.

Ta kontakt med vår sponsoransvarlig Enrique Leonides Arnesen på telefon 959 13 197, eller ta en prat med ham eller andre i styret på kamper eller andre arrangementer hvor vi er med. Det går også fint å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Aktuelt nå: Vi trenger sponsorer som vil være med å støtte oss gjennom hele sesongen. God tilgang på sponsormidler gir oss muligheten til å planlegge turer og aktiviteter lang tid i forveien. Ta kontakt med Enrique for en prat om hva vi kan tilby av profilering for din bedrift.

Det er også mulig å gi støtte til enkeltarrangementer. Dette har særlig vært utbredt i forbindelse med store turer. Håper du vil være med på lasset!

 ELITESPONSOR
 

 

Gullsponsor

 

 

 

Sølvsponsor

 

skadeoglakk xl bygg knatterudfjellet trelast
sparebank1

DA logo 1

 

 

 

 

 

Bronsesponsor

 

 

Handyman torvbyen bravida

 

 

slevikelektriske

 

 

 
   

Ørebekk