Tur-regler

Tur-regler

Retningslinjer for alle turer i Plankehaugen's regi

 • Påmelding:

Det er bindende påmelding på alle våre turer. Skulle turen bli avlyst grunnet for få påmeldte vil du selvfølgelig få beskjed om det.

Det vil normalt seinest tre dager før avreise bli kunngjort en eventuell avlysning av turen. Turen vil kunne bli sperret for påmelding før påmeldingsfristen ved fullbooking. Overbooking og avvising av påmeldinger kan forkomme.

 • Aldersgrense:

18 år. Er man under 18 år må man ha med underskrift fra foresatte.

For å reise uten foresatte må man fylle 16 år inneværende år.

 • Betaling:

Det gis ikke mulighet til å reise på krita. Turene må betales via tredjepart med betalingskort eller kontant på bussen .Det gis ingen unntak. Er du påmeldt og ikke møtt opp, må du likevel betale for turen.

 • Medlemspris:

Alle våre turer selges i to priskategorier; medlemspris og ikke-medlemspris. Medlemsprisen gjelder kun de som har betalt medlemskapet for inneværende år. Medlemsprisen er personlig og kan ikke benyttes av andre. Det er kun tillatt å kjøpe en – 1 – turplass til medlemspris for hver tur. Ikke-medlemsprisen er 200 kr mer enn turens pris. De kan velge om å melde seg inn i supporterklubben direkte på turen og oppnå rabatt ved første tur, forutsett at medlemskapet betales med en gang.

 • Oppførsel:

Regler for normal folkeskikk gjelder på våre turer. Skulle du ikke klare det vil du kunne bli satt av bussen og eventuelt bli utestengt fra våre fremtidige turer.

 • Kampbillett:

Hvis ikke annet er spesifisert er det kun transport inkludert i våre turer. Kampbillett er alle turdeltakere selv ansvarlig for å kjøpe i god tid.

 • Kun tur/retur:

Ønsker man kun transport én vei må man tydelig spesifisere det i beskjed ved påmelding. Alle som ønsker reise én vei betaler redusert pris ut fra lengden/pris på turen.

 • Påstigning underveis:

Vi ønsker å tilrettelegge slik at flest mulig kommer seg på våre bussturer og gir dermed mulighet for påstigning underveis til bortekampene. Er det ønskelig må man tydelig spesifisere påstningssted i beskjed ved påmelding. Av praktiske hensyn kan vi ikke garantere for at nettopp ditt ønske blir oppfylt. Du er selv ansvarlig for å få verifisert om ditt ønske er godkjent/avvist. Hvis du ikke har fått beskjed fra turansvarlig, er ditt ønske å betrakte som avvist.

 • Overnatting:

Hvis ikke annet er spesifisert er kun transport inkludert i våre overnattingsturer. Overnatting er bestilt av tur ansvarlig, men må betales selv av hver deltaker ved frammøte.

 •  Personer med nedsatt funksjonsevne:

Hvis personer med nedsatt ervervsevne skal være med på tur, skal dem alltid ha med seg foresatte/ledsager/støttekontakt der dem er tilkjent hjelp via kommunen eller har personlig assistent. Andre kan påta seg ansvar frivillig, så fremt de er forespurt og vet hva slags oppgave det medfører. De skal da ha fått gode instrukser og opplæring på det den personen trenger av bistand.

 • Annet:

Har du problemer med betaling, har du spørsmål til oss eller er noe uklart rundt turen: Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller ta kontakt med styret eller turansvarlig via alternative kanaler.

Vi står samlet som en god supporterklubb på alle turer.

Trivselsfaktoren er stor og nye medlemmer skal implementeres og ivaretas på en god måte.